Een goed outplacementbureau gevonden

Een aantal weken geleden kreeg ik van mijn baas het ontslag. Daarom ging ik ook op het internet op zoek aan een outplacementbureau dat mij kon helpen met het vinden van een nieuwe baan.

Zeer veel bedrijven dat dit aanbieden

Toen ik op het internet op zoek gingen naar een outplacementbureau kreeg ik erg veel zoekresultaten van bedrijven dat dit aanbieden. Nadat ik een tijdje op het interne zoek was  gegaan een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Rondom werk. De website van dit bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website van het bedrijf is ook erg veel informatie te vinden over de veel verschillende diensten die het bedrijf aanbiedt . Nadat ik de informatie had gelezen besloot ik om contact met het bedrijf op te nemen voor een intake gesprek.

outplacementbureau

Zeer vriendelijk geholpen

Tijdens het intake gesprek heb ik de situatie uitgelegd en het bedrijf zou mij helpen zoeken met het vinden van een nieuwe baan. Een aantal weken later belde Rondom werk dat zij een bedrijf hadden gevonden waar ik eventueel zou kunnen werken. Na het sollicitatiegesprek werd ik bij dit bedrijf aangenomen. Ik heb het bij mijn nieuwe baan erg naar mijn zin en ik ben zeer tevreden over de manier waarop Rondom Werk mij geholpen en behandeld heeft. Daarom Raad ik het bedrijf ook aan dieren aan die op zoek is naar loopbaanbegeleiding of outplacement waar persoonlijke aandacht voorop staat.

Reacties zijn gesloten.