Goede telefoon reparatie in Delft

Ik had tijdens een boswandeling met mijn familie mijn telefoon per ongeluk laten vallen waardoor mijn telefoon niet meer aanging. Ik ging toen we thuiskwamen ook direct op zoek naar telefoon reparatie Delft om een goede telefoon zaak te vinden bij ons in de buurt die scherper prijzen hanteert.

telefoon reparatie delft

Website van Telgefixt

Toen ik op het internet op zoek ging naar telefoon reparatie Delft kreeg ik erg veel zoekresultaten. nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik terecht op de website van Telgefixt.nl. Op de website kan je de informatie waar je als klant naar op zoek bent allemaal erg gemakkelijk vinden. Ze hanteren erg scherpe prijzen en er zal tijdens de reparatie geen data verloren gaan. De reparaties worden allemaal uitgevoerd door deskundige monteurs en je krijgt 3 maanden garantie op de onderdelen die er vervangen zijn. Je kan zelf meekijken terwijl je telefoon gemaakt wordt. Dit sprak mij allemaal erg aan waardoor ik besloot om een online afspraak te maken. Ik werd in de winkel erg vriendelijk geholpen en mijn telefoon was erg snel gemaakt. Ik ben daarom ook echt zeer tevreden over de service en over de prijzen die Telgefixt hanteert.

Reacties zijn gesloten.